RUG Combine en PurpleSearch verdwijnen

08 oktober 2013
SmartCat

Met ingang van 1 januari 2014 zullen RUG Combine (Metalib) en PurpleSearch niet langer worden aangeboden. Het gebruik van beide diensten loopt al geruime tijd terug en de achterliggende techniek is enigszins verouderd geraakt.

Met SmartCat biedt de Bibliotheek een uitstekende vervanger. SmartCat ontsluit alle gedrukte en elektronische literatuur van de Bibliotheek RUG en geeft ook meteen toegang tot de full text van al onze e-journals en e-books. Daarnaast attendeert SmartCat ook nog op literatuur die aanwezig is in andere bibliotheken in Nederland of elders.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 15:50
printOok beschikbaar in het: English