Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG Combine en PurpleSearch verdwijnen

08 oktober 2013
SmartCat
SmartCat

Met ingang van 1 januari 2014 zullen RUG Combine (Metalib) en PurpleSearch niet langer worden aangeboden. Het gebruik van beide diensten loopt al geruime tijd terug en de achterliggende techniek is enigszins verouderd geraakt.

Met SmartCat biedt de Bibliotheek een uitstekende vervanger. SmartCat ontsluit alle gedrukte en elektronische literatuur van de Bibliotheek RUG en geeft ook meteen toegang tot de full text van al onze e-journals en e-books. Daarnaast attendeert SmartCat ook nog op literatuur die aanwezig is in andere bibliotheken in Nederland of elders.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 15:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.