Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Herfstactiviteiten

23 oktober 2013
vogeltaartje
vogeltaartje

Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 oktober zijn er weer herfstvakantie-activiteiten voor basisschoolkinderen van 14.00 - 16.00 uur.

Wat is er te doen?

Je kunt zelf een vogeltaartje maken met vogelzaad en frituurvet en er is een slakkenlab (je mag je eigen slak meenemen!). Daarnaast is in het museum de tentoonstelling over Rusland te bekijken.

Kom gezellig langs, iedereen is welkom!

slak
slak
Laatst gewijzigd:30 mei 2018 14:05

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...