Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Polikliniek Klinische Genetica is nr 1

01 oktober 2013

De polikliniek Klinische Genetica in het UMCG is in een recent onderzoek in alle academische centra naar patiëntervaringen, de CQ-index, als beste van de Nederlandse poliklinieken Klinische Genetica uit de bus gekomen. Binnen het UMCG scoort onze polikliniek als 3e van de 28 poliklinieken. Vooral de communicatie met de arts of genetisch consulent, de mogelijkheid van inspraak bij het onderzoek, de aandacht voor de partner of familieleden en de samenwerking met andere zorgverleners scoorden prima. Iets lager scoorden de bereikbaarheid van en de ontvangst op de polikliniek; hier gaan wij dus aan werken! Begin volgend jaar wordt een volgend onderzoek gehouden.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...