Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Polikliniek Klinische Genetica is nr 1

01 oktober 2013

De polikliniek Klinische Genetica in het UMCG is in een recent onderzoek in alle academische centra naar patiëntervaringen, de CQ-index, als beste van de Nederlandse poliklinieken Klinische Genetica uit de bus gekomen. Binnen het UMCG scoort onze polikliniek als 3e van de 28 poliklinieken. Vooral de communicatie met de arts of genetisch consulent, de mogelijkheid van inspraak bij het onderzoek, de aandacht voor de partner of familieleden en de samenwerking met andere zorgverleners scoorden prima. Iets lager scoorden de bereikbaarheid van en de ontvangst op de polikliniek; hier gaan wij dus aan werken! Begin volgend jaar wordt een volgend onderzoek gehouden.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38
printView this page in: English

Meer nieuws