Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Polikliniek Klinische Genetica is nr 1

01 oktober 2013

De polikliniek Klinische Genetica in het UMCG is in een recent onderzoek in alle academische centra naar patiëntervaringen, de CQ-index, als beste van de Nederlandse poliklinieken Klinische Genetica uit de bus gekomen. Binnen het UMCG scoort onze polikliniek als 3e van de 28 poliklinieken. Vooral de communicatie met de arts of genetisch consulent, de mogelijkheid van inspraak bij het onderzoek, de aandacht voor de partner of familieleden en de samenwerking met andere zorgverleners scoorden prima. Iets lager scoorden de bereikbaarheid van en de ontvangst op de polikliniek; hier gaan wij dus aan werken! Begin volgend jaar wordt een volgend onderzoek gehouden.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....