Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Bedrijvenseminar over competenties voor internationaal zakendoen op 29 november

29 oktober 2013

Het Talencentrum organiseert op 29 november a.s. naar aanleiding van haar 25-jarige jubileum een middagseminar over internationaal ondernemen onder de noemer Express yourself - Understand the world. Welke sociale en talige competenties zijn bepalend voor succesvol internationaal zakendoen en hoe kun je die verwerven? Businessexperts uit verschillende branches (industrie, dienstverlening, handel en export, medische sector), wetenschap en taalonderwijs delen in presentaties en rondetafelgesprekken, gaan in op deze vragen en delen hun kennis en ervaring.


Aan bod komen visie op en praktijkervaring met internationaal zakendoen. Van Europa en Turkije/Midden-Oosten tot China en de Verenigde Staten. Aan het einde van de dag heeft u inzicht in waardevolle competenties voor internationaal zakendoen en hoe deze zijn te verwerven door training of personeelsselectie.

Talencentrum seminar
Laatst gewijzigd:07 juni 2019 10:48

Meer nieuws

 • 14 oktober 2019

  Kampbeul Josef Kotalla verwierf aanzien door geweld

  De SS'er Josef Kotalla stond bekend als ‘de beul van Amersfoort’. Veertig jaar na zijn dood geldt hij nog altijd als de belichaming van het kwaad. In een biografie schetst en analyseert promovendus Richard Hoving voor het eerst gedetailleerd Kotalla’s...

 • 10 oktober 2019

  Nieuwe lezingenreeks Schatten uit de Universiteitsbibliotheek

  In de lezingenreeks Schatten uit de Universiteitsbibliotheek: lezingen over Bijzondere Collecties vertellen wetenschappers over hun lopend of afgerond onderzoek naar materiaal van de afdeling Bijzondere Collecties, in aanwezigheid van de objecten in...

 • 01 oktober 2019

  Internationaal project SeaChanges ontvangt vier miljoen euro financiering

  De Europese Commissie heeft zeven instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek vier miljoen euro toegekend om 15 promovendi te trainen in onderzoek naar menselijke exploitatie van gewervelde zeedieren.