Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bedrijvenseminar over competenties voor internationaal zakendoen op 29 november

29 oktober 2013

Het Talencentrum organiseert op 29 november a.s. naar aanleiding van haar 25-jarige jubileum een middagseminar over internationaal ondernemen onder de noemer Express yourself - Understand the world. Welke sociale en talige competenties zijn bepalend voor succesvol internationaal zakendoen en hoe kun je die verwerven? Businessexperts uit verschillende branches (industrie, dienstverlening, handel en export, medische sector), wetenschap en taalonderwijs delen in presentaties en rondetafelgesprekken, gaan in op deze vragen en delen hun kennis en ervaring.


Aan bod komen visie op en praktijkervaring met internationaal zakendoen. Van Europa en Turkije/Midden-Oosten tot China en de Verenigde Staten. Aan het einde van de dag heeft u inzicht in waardevolle competenties voor internationaal zakendoen en hoe deze zijn te verwerven door training of personeelsselectie.

Talencentrum seminar
Laatst gewijzigd:12 september 2018 15:47

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.