President’s Journal: Ontvangst delegatie Shanghai Jiao Tong University

21 oktober 2013

Donderdag 17 oktober ontving collegevoorzitter Sibrand Poppema een delegatie van het Energy Research Institute van de Shanghai Jiao Tong University (SJTU) onder leiding van Professor Zhen Huang, vicepresident van de SJTU.

Poppema ondertekende namens de Energy Academy Europe en de Rijksuniversiteit Groningen een ‘Memorandum of Understanding’ met het Energy Research Institute van Shanghai Jiao Tong University. Met de overeenkomst formaliseren beide partijen hun intentie om samen te werken op het gebied van onderwijs- en onderzoeksactiviteiten. Gezamenlijk hopen zij op die manier de transitie naar een betrouwbare, duurzame en betaalbare energievoorziening te ondersteunen. In Groningen bespraken Poppema en Zhen Huang onder meer de mogelijkheden voor uitwisselingen van studenten, gezamenlijke opleiding van PhD's en gezamenlijk onderzoek.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:42
printOok beschikbaar in het: English