Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Onderzoek naar 'walging' van Peter de Jong bij Labyrint TV (zondag 13 oktober)

08 oktober 2013

Komende zondag, 13 oktober, besteedt de VPRO in het wetenschapsprogramma Labyrint aandacht aan het onderzoek naar walging en psychopathologie van de groep van Peter de Jong. In de uitzending wordt de emotie walging van verschillende kanten belicht. Naast Peter de Jong komt ook promovenda Charmaine Borg (Klinische Psychologie & Experimentele Psychopathologie) aan het woord. Zij promoveert op 9 december op onderzoek naar walging en sexueel disfunctioneren.

Een team van de VPRO maakte opnames in de psychologisch laboratorium in de kelder van het Heymansgebouw. Er werd ook ook gefilmd in het Groninger Museum. De tv-uitzending van Labyrint, getiteld Walging: de vergeten emotie,  begint zondag 13 oktober om 19.35 op Nederland 2.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32
printView this page in: English

Meer nieuws