Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

JC Willems passed away

05 September 2013

Last Monday we got the sad message that Jan C Willems passed away on August 31st. Jan has been professor in Groningen from 1973 till 2001. He was a prominent leader in the field of Systems and Control and Groningen University benefits a lot from his great scientific contributions and his network. We all owe him a lot. For more information see www.janwillems-memoriam.net where you also can put a message after Thursday, September 5.

Last modified:31 May 2018 4.10 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...