Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

University Welcome to all Brazilians

18 september 2013

On 19 September 2013, the University in cooperation with its Association for Latin American Students will host a drinks & snacks welcome meeting for all Brazilians. The event celebrates the arrival of over forty new Brazilian students and researchers to Groningen this academic year. Additionally, it is an appreciation of the warm relations that have been developed with several Brazilian institutions over the past years.

All Brazilians linked to the University of Groningen should have received an invitation and may register confirming their attendance by sending an email to swb@rug.nl. The email should contain your Name, Study/Research Program and p/s number.

Date: Thursday 19 September 2013

Time: 5:00-7:00 pm

Location: De Wolthoorn, Turftorenstraat 6, Groningen

Contact: swb@rug.nl

We look forward to welcoming you!

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....