Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tentamenvervoer

04 september 2013

In het studie jaar 2013 - 2014 zal de afdeling Logistiek van het Facilitair bedrijf het vervoer van tentamens kosteloos gaan vervoeren. Deze extra service kan u worden aangeboden onder de volgende condities:

 • Uw opdracht dient via FacilityNet ingediend te worden
 • Tentamens worden alleen kosteloos vervoerd tussen 08.30 - en 12.00 uur
 • Tentamens worden uitsluitend vervoerd naar locaties van de RUG binnen de stad Groningen

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...