Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Tentamenvervoer

04 september 2013

In het studie jaar 2013 - 2014 zal de afdeling Logistiek van het Facilitair bedrijf het vervoer van tentamens kosteloos gaan vervoeren. Deze extra service kan u worden aangeboden onder de volgende condities:

 • Uw opdracht dient via FacilityNet ingediend te worden
 • Tentamens worden alleen kosteloos vervoerd tussen 08.30 - en 12.00 uur
 • Tentamens worden uitsluitend vervoerd naar locaties van de RUG binnen de stad Groningen

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....