Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ATTP student wins prestigious prize at ESOT conference

25 september 2013

University of Groningen PhD student Rolando Rebolledo has been awarded a Young Investigator Award at the ESOT (European Society for Organ Transplantation) conference in Vienna for Transplantation Research. Rolando is an Abel Tasman Talent Program (ATTP) PhD student supervised by Dr. Henri Leuvenink of the University Medical Center Groningen, and Dr. Pamela Romanque of the Universisdad de Chile. Rolando performs his research at the Department of Surgery and focuses on improving the quality of donor organs.

ESOT conference, Vienna 2013
ESOT conference, Vienna 2013

Director of Internationalization at the Graduate School of Medical Sciences, Prof. Han Moshage, comments:

"We would like to congratulate Rolando and his supervisors with this prestigious prize. We also see it as a confirmation that our internationalization strategy is a success: the quality of our ATTP PhD candidates is almost a guarantee as a result of their selection within the context of strategic international collaborations. The sustainable relations established between Universidad de Chile and Groningen has been extremely valuable, and we look forward to continue and expand our cooperation."

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....