Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Update voortgang melding

27 september 2013

Vanaf heden hebben wij een nieuwe functionaliteit opgenomen in de storingsformulieren in FacilityNet. Facilitymanagers en medewerkers gebouwbeheer kunnen per melding aangeven of zij middels een geautomatiseerde email op de hoogte willen worden gehouden. Het toegevoegde veld heet Update voortgang melding waarbij onderstaande keuzes gemaakt kunnen worden.

0

Geen statusupdate: men krijgt geen melding per email. Men kan in FacilityNet de status van de melding/order raadplegen

1

Gereedmelding na uitvoering/afhandeling

2

Bij in behandeling name en bij gereedmelding

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...