Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Update voortgang melding

27 september 2013

Vanaf heden hebben wij een nieuwe functionaliteit opgenomen in de storingsformulieren in FacilityNet. Facilitymanagers en medewerkers gebouwbeheer kunnen per melding aangeven of zij middels een geautomatiseerde email op de hoogte willen worden gehouden. Het toegevoegde veld heet Update voortgang melding waarbij onderstaande keuzes gemaakt kunnen worden.

0

Geen statusupdate: men krijgt geen melding per email. Men kan in FacilityNet de status van de melding/order raadplegen

1

Gereedmelding na uitvoering/afhandeling

2

Bij in behandeling name en bij gereedmelding

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...