Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Update voortgang melding

27 september 2013

Vanaf heden hebben wij een nieuwe functionaliteit opgenomen in de storingsformulieren in FacilityNet. Facilitymanagers en medewerkers gebouwbeheer kunnen per melding aangeven of zij middels een geautomatiseerde email op de hoogte willen worden gehouden. Het toegevoegde veld heet Update voortgang melding waarbij onderstaande keuzes gemaakt kunnen worden.

0

Geen statusupdate: men krijgt geen melding per email. Men kan in FacilityNet de status van de melding/order raadplegen

1

Gereedmelding na uitvoering/afhandeling

2

Bij in behandeling name en bij gereedmelding

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...