Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Onze bachelor en master wederom op nr. 1

Elsevier Beste Studies 2013
30 september 2013

In de jaarlijkse enquête van Elsevier over het hoger onderwijs heeft onze faculteit het weer voortreffelijk gedaan: zowel de bachelor- als de masteropleiding wordt door studenten op nummer 1 gezet. Ook naar het oordeel van hoogleraren en hoofdocenten bieden wij de beste opleiding wijsbegeerte in het land.

Een prachtig resultaat, dat volgt op vergelijkbare oordelen in voorgaande edities van de Elsevier-enquête alsmede in diverse onderwijs- en onderzoeksbeoordelingen. Studenten beoordeelden in de Elsevier-enquête hun opleiding en universiteit op aanwezige faciliteiten, de inrichting van de opleiding, de kwaliteit van onderwijs en docenten, de toetsing en de interne organisatie en communicatie. Elsevier vroeg ook aan hoogleraren en universitaire hoofddocenten welke opleiding zij de beste vinden op hun vakgebied. De eigen opleiding mochten ze daarbij niet noemen.

Elsevier: 33 RUG-opleidingen beste in het land


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:22 juli 2016 17:03
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Jilin University visits Faculty of Philosophy

  A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

 • 17 april 2018

  De filosoof als verbinder

  April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

 • 05 april 2018

  Dissertatieprijs voor Joost van Driessche

  Joost van Driessche is een van de vijf ontvangers van de Disstertatieprijs 2018, uitgereikt door Stichting Praemium Erasmianum