Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Best Article Award dr. Marjolijn Verspoor

19 september 2013

Every year, the Journal of Second Language Writing Editorial Board votes to select the Best Article of the Year from the previous year’s issues. This year, an article of dr. Marjolijn Verspoor has been selected, namely “A Dynamic Usage Based Perspective on L2 Writing”. Announcement of the award will appear in the upcoming issue of the Journal of Second Language Writing.

The Journal of Second Language Writing is an international journal on second and foreign language writing and writing instruction. It is devoted to publishing theoretically grounded reports of research and discussions that represent a contribution to current understandings of central issues in second and foreign language writing and writing instruction.

More information

www.rug.nl/staff/m.h.verspoor/

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...