Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Best Article Award dr. Marjolijn Verspoor

19 september 2013

Every year, the Journal of Second Language Writing Editorial Board votes to select the Best Article of the Year from the previous year’s issues. This year, an article of dr. Marjolijn Verspoor has been selected, namely “A Dynamic Usage Based Perspective on L2 Writing”. Announcement of the award will appear in the upcoming issue of the Journal of Second Language Writing.

The Journal of Second Language Writing is an international journal on second and foreign language writing and writing instruction. It is devoted to publishing theoretically grounded reports of research and discussions that represent a contribution to current understandings of central issues in second and foreign language writing and writing instruction.

More information

www.rug.nl/staff/m.h.verspoor/

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.