Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Best Article Award dr. Marjolijn Verspoor

19 september 2013

Every year, the Journal of Second Language Writing Editorial Board votes to select the Best Article of the Year from the previous year’s issues. This year, an article of dr. Marjolijn Verspoor has been selected, namely “A Dynamic Usage Based Perspective on L2 Writing”. Announcement of the award will appear in the upcoming issue of the Journal of Second Language Writing.

The Journal of Second Language Writing is an international journal on second and foreign language writing and writing instruction. It is devoted to publishing theoretically grounded reports of research and discussions that represent a contribution to current understandings of central issues in second and foreign language writing and writing instruction.

More information

www.rug.nl/staff/m.h.verspoor/

Laatst gewijzigd:09 mei 2019 17:35

Meer nieuws

 • 06 september 2019

  Burgemeester Den Oudsten opent Letterenfestival op 14 september

  Op zaterdag 14 september vindt het eerste Groningse Letterenfestival plaats. Een dag waarop de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen haar deuren opent voor iedereen die belangstelling heeft voor alfa- en cultuurwetenschappen.

 • 05 september 2019

  Willem Wierbos nieuwe huisdichter RUG

  Willem Wierbos (24), student Geneeskunde, is de nieuwe huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen voor het studiejaar 2019-2020. Hij maakte indruk op de jury met zijn gedichten die midden in het studentenleven staan: ‘Willem is niet een dichter...

 • 03 september 2019

  Dictators op het eerste Letterenfestival

  Dictaturen in het Midden-Oosten kennen vele gezichten. Toch is er volgens Kiki Santing een patroon te ontdekken. Op het eerste Letterenfestival vertelt ze er meer over in een korte lezing.