Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Best Article Award dr. Marjolijn Verspoor

19 september 2013

Every year, the Journal of Second Language Writing Editorial Board votes to select the Best Article of the Year from the previous year’s issues. This year, an article of dr. Marjolijn Verspoor has been selected, namely “A Dynamic Usage Based Perspective on L2 Writing”. Announcement of the award will appear in the upcoming issue of the Journal of Second Language Writing.

The Journal of Second Language Writing is an international journal on second and foreign language writing and writing instruction. It is devoted to publishing theoretically grounded reports of research and discussions that represent a contribution to current understandings of central issues in second and foreign language writing and writing instruction.

More information

www.rug.nl/staff/m.h.verspoor/

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.