About usNews and EventsNews articles

Best Article Award dr. Marjolijn Verspoor

19 september 2013

Every year, the Journal of Second Language Writing Editorial Board votes to select the Best Article of the Year from the previous year’s issues. This year, an article of dr. Marjolijn Verspoor has been selected, namely “A Dynamic Usage Based Perspective on L2 Writing”. Announcement of the award will appear in the upcoming issue of the Journal of Second Language Writing.

The Journal of Second Language Writing is an international journal on second and foreign language writing and writing instruction. It is devoted to publishing theoretically grounded reports of research and discussions that represent a contribution to current understandings of central issues in second and foreign language writing and writing instruction.

More information

www.rug.nl/staff/m.h.verspoor/