Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

dr. Pascal Gielen opent de 5de Moscow Biennale

13 september 2013

Op 21 september zal cultuursocioloog dr. Pascal Gielen, UHD bij de opleiding Kunsten, Cultuur en Media, de 5de Moscow Biennale openen. Zijn werk oogst aandacht en bijval in zowel de academische wereld als in die van de kunsten. Zijn analyses van cultuurpolitiek, kunstinstituties en de condities van creatieve arbeid zijn in 6 talen (waaronder Grieks, en Koreaans) . Naar aanleiding van de opening van het belangrijkste artistieke evenement van Moskou verschijnt ook een Russischtalige editie van zijn boek The Murmuring of the Artistic Multitude.

Laatst gewijzigd:09 mei 2019 17:34

Meer nieuws

 • 14 oktober 2019

  Kampbeul Josef Kotalla verwierf aanzien door geweld

  De SS'er Josef Kotalla stond bekend als ‘de beul van Amersfoort’. Veertig jaar na zijn dood geldt hij nog altijd als de belichaming van het kwaad. In een biografie schetst en analyseert promovendus Richard Hoving voor het eerst gedetailleerd Kotalla’s...

 • 10 oktober 2019

  Nieuwe lezingenreeks Schatten uit de Universiteitsbibliotheek

  In de lezingenreeks Schatten uit de Universiteitsbibliotheek: lezingen over Bijzondere Collecties vertellen wetenschappers over hun lopend of afgerond onderzoek naar materiaal van de afdeling Bijzondere Collecties, in aanwezigheid van de objecten in...

 • 01 oktober 2019

  Internationaal project SeaChanges ontvangt vier miljoen euro financiering

  De Europese Commissie heeft zeven instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek vier miljoen euro toegekend om 15 promovendi te trainen in onderzoek naar menselijke exploitatie van gewervelde zeedieren.