Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

dr. Pascal Gielen opent de 5de Moscow Biennale

13 september 2013

Op 21 september zal cultuursocioloog dr. Pascal Gielen, UHD bij de opleiding Kunsten, Cultuur en Media, de 5de Moscow Biennale openen. Zijn werk oogst aandacht en bijval in zowel de academische wereld als in die van de kunsten. Zijn analyses van cultuurpolitiek, kunstinstituties en de condities van creatieve arbeid zijn in 6 talen (waaronder Grieks, en Koreaans) . Naar aanleiding van de opening van het belangrijkste artistieke evenement van Moskou verschijnt ook een Russischtalige editie van zijn boek The Murmuring of the Artistic Multitude.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:38

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.