Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Maarten Loonen zondag in Labyrint TV

13 september 2013
Maarten Loonen

Poolonderzoeker Maarten Loonen van de RUG is zondag 15 september te zien in een uitzending van Labyrint. Het tv-programma wordt uitgezonden op Nederland 2 om 19.50 uur.

Loonen brengt als poolonderzoeker het Arctische ecosysteem in kaart. De uitzending van Labyrint die aan zijn werk wordt besteed is het gevolg van het winnen van de Labyrint Publieksprijs door Loonen en zijn team bij de laatste finale van de Academische Jaarprijs.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:40

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018