Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Maarten Loonen zondag in Labyrint TV

13 september 2013
Maarten Loonen

Poolonderzoeker Maarten Loonen van de RUG is zondag 15 september te zien in een uitzending van Labyrint. Het tv-programma wordt uitgezonden op Nederland 2 om 19.50 uur.

Loonen brengt als poolonderzoeker het Arctische ecosysteem in kaart. De uitzending van Labyrint die aan zijn werk wordt besteed is het gevolg van het winnen van de Labyrint Publieksprijs door Loonen en zijn team bij de laatste finale van de Academische Jaarprijs.

Laatst gewijzigd:21 mei 2019 16:49

Meer nieuws

 • 06 september 2019

  Burgemeester Den Oudsten opent Letterenfestival op 14 september

  Op zaterdag 14 september vindt het eerste Groningse Letterenfestival plaats. Een dag waarop de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen haar deuren opent voor iedereen die belangstelling heeft voor alfa- en cultuurwetenschappen.

 • 05 september 2019

  Willem Wierbos nieuwe huisdichter RUG

  Willem Wierbos (24), student Geneeskunde, is de nieuwe huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen voor het studiejaar 2019-2020. Hij maakte indruk op de jury met zijn gedichten die midden in het studentenleven staan: ‘Willem is niet een dichter...

 • 03 september 2019

  Dictators op het eerste Letterenfestival

  Dictaturen in het Midden-Oosten kennen vele gezichten. Toch is er volgens Kiki Santing een patroon te ontdekken. Op het eerste Letterenfestival vertelt ze er meer over in een korte lezing.