About usNews and EventsNews articles

Maarten Loonen zondag in Labyrint TV

13 september 2013
Maarten Loonen

Poolonderzoeker Maarten Loonen van de RUG is zondag 15 september te zien in een uitzending van Labyrint. Het tv-programma wordt uitgezonden op Nederland 2 om 19.50 uur.

Loonen brengt als poolonderzoeker het Arctische ecosysteem in kaart. De uitzending van Labyrint die aan zijn werk wordt besteed is het gevolg van het winnen van de Labyrint Publieksprijs door Loonen en zijn team bij de laatste finale van de Academische Jaarprijs.

Laatst gewijzigd:21 mei 2019 16:49