Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

President’s Journal: Zes Nederlandse universiteiten in top-100 wereldwijd

10 september 2013

De NOS interviewde Sibrand Poppema over de top 100 notering van de Rijksuniversiteit Groningen in de toonaangevende QS ranking. Zes Nederlandse universiteiten behoren op die ranglijst tot de beste 100 van de wereld. Voor de RUG is dat de eerste keer. Daarmee staat zij nu in de drie belangrijkste ranglijsten in de top 100. Slechts een zeer selecte groep universiteiten wereldwijd heeft deze status.

Beluister het interview met Poppema op Radio 1.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...