Verhuizing zaalcollectie Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek

10 september 2013

Deze week zal er een start gemaakt worden met het verplaatsen van de collectie Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek (huidige zaal uwnt, 3e verdieping Universiteitsbibliotheek) naar de zaal Rechten (grote zaal, bij binnenkomst op de 3e verdieping links). De studiezaal Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek (uwnt) wordt vrijgemaakt als "overloopruimte" voor de inhuizing van de collectie van de Bibliotheek Letteren.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 12:53
printOok beschikbaar in het: English