Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verhuizing zaalcollectie Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek

10 september 2013

Deze week zal er een start gemaakt worden met het verplaatsen van de collectie Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek (huidige zaal uwnt, 3e verdieping Universiteitsbibliotheek) naar de zaal Rechten (grote zaal, bij binnenkomst op de 3e verdieping links). De studiezaal Wiskunde, Natuurwetenschappen en Techniek (uwnt) wordt vrijgemaakt als "overloopruimte" voor de inhuizing van de collectie van de Bibliotheek Letteren.

Onze excuses voor de overlast!

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 12:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.