Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Canadese ondezoeksbeurs voor FEB's dr. Jennifer Jordan. Kijken mensen door een morele bril naar de wereld?

09 september 2013
Jordan
Jordan

Dr. Jennifer Jordan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG heeft 70.000 dollar ontvangen van de Social Sciences and Humanities Research Council uit Canada, een organisatie vergelijkbaar aan NWO in Nederland. Jordan, lid van de vakgroep Human Resource Management & Organizational Behavior gaat samen met een Canadese collega onderzoeken hoeveel mensen de wereld bekijken door een morele bril. Vervolgens is de vraag hoe deze manier van kijken hun gedrag ten aanzien van milieubescherming beïnvloedt.

Lees meer (Engels)

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:55
printView this page in: English

Meer nieuws