Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Onno van Nijf on the ancient roots of match-fixing

04 september 2013

In Tuesday's 'Met het oog op morgen', Onno van Nijf provided historical perspective on the current fuss about match-fixing in sports. You can listen to the interview here (3 September, last 5 minutes) or read

Laatst gewijzigd:21 oktober 2016 17:01

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...