Bouke Kuijer wint Springer Best Paper Award

19 augustus 2013

Promovendus van de vakgroep Theoretische Filosofie Bouke Kuijer heeft met zijn paper 'How arbitrary are arbitrary public announcements?' de prijs voor het beste paper gewonnen bij de Student Session van ESSLLI 2013 (The 25th European Summer School in Logic, Language and Information) in Düsseldorf.

Website van de ESSLLI Student Session 2013

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 10:04
printOok beschikbaar in het: English