René Boomkens vertrekt

27 augustus 2013

Hoogleraar cultuurfilosofie René Boomkens gaat de faculteit verlaten.

Hij wordt per 1 december hoogleraar Cultuurbeschouwing en hoofd van de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen van de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam.

René Boomkens was sinds 1999 aan onze faculteit als hoogleraar verbonden. Hij was onder meer vice-decaan, en is thans Opleidingsdirecteur en Directeur van het Centrum voor Filosofie en Publiek.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 14:38