Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO-aanvragen van Onderzoekschool Mediëvistiek gehonoreerd

30 augustus 2013

De Onderzoekschool Mediëvistiekheeft in het kader van het NWO-Graduate Programme 4 AiO-plaatsen toegewezen gekregen met haar programma Communication and the Exploitation of Knowledge. De leerstoelgroep Middeleeuwse Geschiedenis van de RUG is penvoerder.

Het gaat om een samenhangend onderwijs- en onderzoekprogramma voor zowel de Masterfase als het promotietraject. Het binnenhalen van deze aanvraag betekent dat de geboden onderwijs- en onderzoekomgeving excellent zijn.

Doel is aankomende promovendi meer vrijheid te geven zelf een onderzoek op te zetten.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.