About usNews and EventsNews articles

Opening van het culturele seizoen Institut français

29 augustus 2013

Het Institut français nodigt u uit voor de opening van het nieuwe culturele seizoen. Tijdens een feestelijke avond in Huis De Beurs wordt bekend gemaakt welke activiteiten het Instituut het komende jaar gaat organiseren.

10 september 2013 - 19.30 uur

Huis de Beurs, Vismarkt, Groningen

U kunt zich informeren over het cursusaanbod en zich opgeven voor een gratis test om het niveau van uw Frans te bepalen, u kunt kennis maken met de docenten en hen rechtstreeks vragen stellen en er zal een tipje van de sluier worden gelicht van het programma van het filmfestival Ciné Premieres. Studenten kunnen informatie krijgen over van alles wat met studeren in Frankrijk te maken heeft (Beurzen, studiefinanciering enz).

De avond wordt afgesloten met een concert van Amarins Woltring, op piano begeleidt door Jorick Feenstra. Zij deden vorig jaar mee aan het Concours de la chanson. Amarins zingt Franstalige chansons en het repertoire bestaat uit zowel oude als nieuwe liedjes.

In een gezellige en ongedwongen ambiance maakt u zo kennis met het nieuwe programma van het Institut français.

De toegang is gratis. U kunt zich opgeven via institutfrancais@rug.nl

Voor meer informatie kijk op http://institutfrancais.nl/nl/groningen/cultuur-en-films/agenda/opening-van-het-culturele-seizoen/

Laatst gewijzigd:09 mei 2019 17:35