Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Faculteit der Letteren betreurt foutieve mail aan uitgelote studenten Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie (IBIO)

13 augustus 2013

Vrijdag 9 augustus ontvingen ca. 600 uitgelote studenten ten onrechte een e-mail met de boodschap dat zij door DUO alsnog waren ingeloot voor de studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie. Een systeemfout lijkt de oorzaak te zijn geweest van de verzending. De e-mail was bedoeld voor een selecte groep van 12 studenten. De Faculteit der Letteren betreurt ten zeerste de verwarring die dit bij de betrokken studenten heeft veroorzaakt. Zij zijn na ontdekking van de fout zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...