Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Faculteit der Letteren betreurt foutieve mail aan uitgelote studenten Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie (IBIO)

13 augustus 2013

Vrijdag 9 augustus ontvingen ca. 600 uitgelote studenten ten onrechte een e-mail met de boodschap dat zij door DUO alsnog waren ingeloot voor de studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie. Een systeemfout lijkt de oorzaak te zijn geweest van de verzending. De e-mail was bedoeld voor een selecte groep van 12 studenten. De Faculteit der Letteren betreurt ten zeerste de verwarring die dit bij de betrokken studenten heeft veroorzaakt. Zij zijn na ontdekking van de fout zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws