Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Faculteit der Letteren betreurt foutieve mail aan uitgelote studenten Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie (IBIO)

13 augustus 2013

Vrijdag 9 augustus ontvingen ca. 600 uitgelote studenten ten onrechte een e-mail met de boodschap dat zij door DUO alsnog waren ingeloot voor de studie Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie. Een systeemfout lijkt de oorzaak te zijn geweest van de verzending. De e-mail was bedoeld voor een selecte groep van 12 studenten. De Faculteit der Letteren betreurt ten zeerste de verwarring die dit bij de betrokken studenten heeft veroorzaakt. Zij zijn na ontdekking van de fout zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.