Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Greetje van der Werf nieuwe vice-decaan Faculteit GMW

13 augustus 2013
Greetje van der Werf
Greetje van der Werf

Prof. dr. M.P.C. (Greetje) van der Werf is per 1 september 2013 benoemd als vice-decaan van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij volgt prof. dr. A.J.J.M. (Wied) Ruijssenaars op. In het faculteitsbestuur is zij belast met de portefeuille onderwijs.

Greetje van der Werf is als hoogleraar Onderwijzen en leren verbonden aan de afdeling Onderwijskunde en is co-directeur van het GION (Gronings Instituut voor Onderzoek van Onderwijs). Zij is tevens vicevoorzitter van de Politieonderwijsraad, geassocieerd lid van de Onderwijsraad en zit in de Raad van Toezicht van het Noorderpoort College.

Meer informatie: http://www.rug.nl/staff/m.p.c.van.der.werf/

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56
printView this page in: English

Meer nieuws