Journal App BrowZine nu beschikbaar voor iPad en Android!

24 juli 2013

De handige App BrowZine, waarmee u uw favoriete ejournals op uw tablet kunt lezen, is in licentie genomen door de bibliotheek van de RUG, na een succesvolle trial dit voorjaar.

U kunt de app downloaden in de AppStore en in Google Play.

Daarna kunnen:

• Medewerkers en studenten van de RUG simpelweg inloggen met hun P- or S-nummer
  • Medewerkers van het UMCG simpelweg inloggen met het CMB Proxy account

BrowZine is een App die helpt bij het lezen en beheren van uw persoonlijke keuze van wetenschappelijke tijdschriften. Het biedt een nieuwe manier om bij te blijven, met artikelen uit alle disciplines, gekoppeld aan de abonnementen van de bibliotheek voor directe toegang tot de fulltext, met een optie tot offline lezen van de artikelen.

• Meer informatie over BrowZine vindt u hier
  • Zie ook deze korte video
Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:47
printOok beschikbaar in het: English