Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aankondiging Energierecht op locatie 2013

04 juli 2013

Energierecht op Locatie is een uitgebreide post-academische cursus die zich richt op het Nederlandse energierecht vanuit een Europees perspectief. Niet alleen geschikt voor juristen, maar voor een ieder die zich voor zijn persoonlijke ontwikkeling of professionalisering wil bekwamen in het energierecht.

De cursus richt zich op de gehele energieketen “van put tot pit”. Per energiebron en onderdeel van de energieketen - productie, levering en transport - worden alle relevante juridische aspecten behandeld door zowel academici als deskundigen uit het werkveld.

Doordat het academisch onderwijs wordt gegeven in modules per sector en vanuit de sector kunnen wij u maatwerk leveren.

U kunt zowel de gehele leergang (zes modules, huiswerk en eindpaper) volgen als één of meer afzonderlijke modules.

De cursus start in oktober 2013 en bestaat uit zes modules. De laatste module vindt plaats in mei 2014.

Voor meer informatie en registratie verwijzen wij u naar het Groningen Centre of Energy Law .

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...