Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aankondiging Energierecht op locatie 2013

04 juli 2013

Energierecht op Locatie is een uitgebreide post-academische cursus die zich richt op het Nederlandse energierecht vanuit een Europees perspectief. Niet alleen geschikt voor juristen, maar voor een ieder die zich voor zijn persoonlijke ontwikkeling of professionalisering wil bekwamen in het energierecht.

De cursus richt zich op de gehele energieketen “van put tot pit”. Per energiebron en onderdeel van de energieketen - productie, levering en transport - worden alle relevante juridische aspecten behandeld door zowel academici als deskundigen uit het werkveld.

Doordat het academisch onderwijs wordt gegeven in modules per sector en vanuit de sector kunnen wij u maatwerk leveren.

U kunt zowel de gehele leergang (zes modules, huiswerk en eindpaper) volgen als één of meer afzonderlijke modules.

De cursus start in oktober 2013 en bestaat uit zes modules. De laatste module vindt plaats in mei 2014.

Voor meer informatie en registratie verwijzen wij u naar het Groningen Centre of Energy Law .

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....