Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Een Dag Student GLTC: 29 november 2013

18 juli 2013

Overweeg je Griekse en Latijnse Taal en Cultuur te gaan studeren? Kom dan naar Eén Dag Student in Groningen! Op vrijdag 29 november a.s. geven docenten van de verschillende vakgebieden binnen GLTC (Grieks, Latijn, oude geschiedenis, filosofie en archeologie) een kennismakingscollege, speciaal voor leerlingen van 5/6 VWO. De dag wordt afgesloten met een etentje met studenten en docenten van de opleiding en een avondprogramma met studievereniging Boreas.

Als je vragen hebt over de dag dan kun je contact opnemen met het secretariaat van GLTC via gltc@rug.nl

Laatst gewijzigd:23 april 2018 13:54

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...