Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Een Dag Student GLTC: 29 november 2013

18 juli 2013

Overweeg je Griekse en Latijnse Taal en Cultuur te gaan studeren? Kom dan naar Eén Dag Student in Groningen! Op vrijdag 29 november a.s. geven docenten van de verschillende vakgebieden binnen GLTC (Grieks, Latijn, oude geschiedenis, filosofie en archeologie) een kennismakingscollege, speciaal voor leerlingen van 5/6 VWO. De dag wordt afgesloten met een etentje met studenten en docenten van de opleiding en een avondprogramma met studievereniging Boreas.

Interesse? Schrijf je in voor Eén dag student via het aanmeldformulier.

Als je vragen hebt over de dag dan kun je contact opnemen met het secretariaat van GLTC via gltc@rug.nl

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....