Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Learning grid: blijf op de hoogte

24 juli 2013

Het zal niemand zijn ontgaan: op de 1e verdieping van de Universiteitsbibliotheek is een flinke verbouwingsoperatie aan de gang. Het bij binnenkomst 'rechter' gedeelte van deze verdeiping wordt omgebouwd tot een zogeheten 'learning grid' (als je een betere naam weet, graag!), een studielandschap waar studenten zelf hun ideale studieomstandigheden kunnen creëren.

De eerste fase is reeds afgerond: in wat vroeger het MOC heette (helemaal linksachter) is nu een aantal lounge-plekken gerealiseerd. Hier kun je, alleen of in een groepje, rustig overleggen, op het grote smartscreen een presentatie voorbereiden, aan de stamtafel even je mail checken, of gewoon even tot jezelf komen in een luie zitzak.

Uiteraard is ons nieuwe supersnelle wifi-netwerk hier paraat; verder vind je overal (tot in de luie stoelen) stopcontacten voor je laptop en (oplader van je) smartphone!

 • Lees meer over de learning grid
 • Volg ons op Facebook en Twitter voor de aller-actueelste berichten!
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 14:49

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.