Learning grid: blijf op de hoogte

24 juli 2013

Het zal niemand zijn ontgaan: op de 1e verdieping van de Universiteitsbibliotheek is een flinke verbouwingsoperatie aan de gang. Het bij binnenkomst 'rechter' gedeelte van deze verdeiping wordt omgebouwd tot een zogeheten 'learning grid' (als je een betere naam weet, graag!), een studielandschap waar studenten zelf hun ideale studieomstandigheden kunnen creëren.

De eerste fase is reeds afgerond: in wat vroeger het MOC heette (helemaal linksachter) is nu een aantal lounge-plekken gerealiseerd. Hier kun je, alleen of in een groepje, rustig overleggen, op het grote smartscreen een presentatie voorbereiden, aan de stamtafel even je mail checken, of gewoon even tot jezelf komen in een luie zitzak.

Uiteraard is ons nieuwe supersnelle wifi-netwerk hier paraat; verder vind je overal (tot in de luie stoelen) stopcontacten voor je laptop en (oplader van je) smartphone!

• Lees meer over de learning grid
  • Volg ons op Facebook en Twitter voor de aller-actueelste berichten!
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 14:49