Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Learning grid: blijf op de hoogte

24 juli 2013

Het zal niemand zijn ontgaan: op de 1e verdieping van de Universiteitsbibliotheek is een flinke verbouwingsoperatie aan de gang. Het bij binnenkomst 'rechter' gedeelte van deze verdeiping wordt omgebouwd tot een zogeheten 'learning grid' (als je een betere naam weet, graag!), een studielandschap waar studenten zelf hun ideale studieomstandigheden kunnen creëren.

De eerste fase is reeds afgerond: in wat vroeger het MOC heette (helemaal linksachter) is nu een aantal lounge-plekken gerealiseerd. Hier kun je, alleen of in een groepje, rustig overleggen, op het grote smartscreen een presentatie voorbereiden, aan de stamtafel even je mail checken, of gewoon even tot jezelf komen in een luie zitzak.

Uiteraard is ons nieuwe supersnelle wifi-netwerk hier paraat; verder vind je overal (tot in de luie stoelen) stopcontacten voor je laptop en (oplader van je) smartphone!

 • Lees meer over de learning grid
 • Volg ons op Facebook en Twitter voor de aller-actueelste berichten!
Laatst gewijzigd:02 februari 2018 14:49

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.