NEXT gesloten 29-7 t/m 9-8 2013

12 juli 2013
.

In de vakantieperiode is NEXT vanaf maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus gesloten.

Vanaf woensdag 31 juli start de inschrijving voor verschillende NEXT workshops en trainingen. De wekelijkse inloopspreekuren op de maandag, dinsdag (van 13.00 - 14.00 uur) en de woensdag (van 12.00 -14.00 uur) starten vanaf maandag 3 september .

Het NEXT-team wenst ieder een mooie vakantie toe.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 12:50
printOok beschikbaar in het: English