Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Syuzi Harutyunyan benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Organische Chemie

01 juni 2013

Dr. S.R. Harutyunyan is per 1 juni 2013 benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Organische Chemie bij het Stratingh Institute for Chemistry, Faculty of Science and Engineering (voorheen de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen). Haar onderzoek richt zich op de synthetische organische chemie gebaseerd op homogene katalyse.

Syuzi Harutyunyan (Armenië, 1977) studeerde scheikunde en farmacologie aan de universiteit van Yerevan, Armenië en promoveerde in 2003 aan het A.N. Nesmeyanov Institute of Organoelement Compounds in Moskou, Rusland. Daarna (2003-2007) werd ze postdoc onderzoeker bij prof.dr. Ben Feringa aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van 2007-2009 was ze onderzoeker bij Johnson&Johnson Research &Development in België. In 2010 keerde ze terug naar de RUG als assistant professor. In 2012 ontving ze een Vidi onderzoeksbeurs van NWO.

Laatst gewijzigd:13 februari 2017 10:27

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...