Syuzi Harutyunyan benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Organische Chemie

01 juni 2013

Dr. S.R. Harutyunyan is per 1 juni 2013 benoemd tot adjunct-hoogleraar Synthetische Organische Chemie bij het Stratingh Institute for Chemistry, Faculty of Science and Engineering (voorheen de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen). Haar onderzoek richt zich op de synthetische organische chemie gebaseerd op homogene katalyse.

Syuzi Harutyunyan (Armenië, 1977) studeerde scheikunde en farmacologie aan de universiteit van Yerevan, Armenië en promoveerde in 2003 aan het A.N. Nesmeyanov Institute of Organoelement Compounds in Moskou, Rusland. Daarna (2003-2007) werd ze postdoc onderzoeker bij prof.dr. Ben Feringa aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van 2007-2009 was ze onderzoeker bij Johnson&Johnson Research &Development in België. In 2010 keerde ze terug naar de RUG als assistant professor. In 2012 ontving ze een Vidi onderzoeksbeurs van NWO.

Laatst gewijzigd:13 februari 2017 10:27