GUF-100 prijs voor student Job de Grefte

17 juni 2013
Job de Grefte

Job de Grefte, die aan onze faculteit de research masteropleiding volgt, heeft één van de GUF-100 prijzen gewonnen. De prijs bestaat uit een beurs voor studie of onderzoek en wordt toegekend aan de meest excellente student van elke faculteit.

Job krijgt de prijs voor zijn voortreffelijke studieresultaten, zijn dubbele studie (filosofie en bedrijfskunde), zijn certificaat van het Honours College, zijn filosofisch talent en zijn gedrevenheid. Job heeft zich ook actief betoond op andere fronten. Zo heeft hij diverse studentassistentschappen gedaan, was hij lid van de Opleidingscommissie van het Honours College, voorzitter van de Promotie-Werkgroep van IFMSA, en actief in diverse commissies van onze Studentenvereniging STUFF. Ook verbleef Job dit studiejaar een semester in St Andrews (Scotland, UK).

De GUF-100 prijzen worden uitgereikt tijdens een academische plechtigheid op 5 juli a.s. in de Aula van het Academiegebouw. De winnaars zullen ieder een prijs van 2500 euro ontvangen uit handen van de voorzitter van het GUF. Vervolgens wordt aan één van de prijswinnaars nog een Student Excellence Award uitgereikt door rector magnificus prof. Elmer Sterken.

Meer informatie over de GUF-100 prijzen

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:22 september 2014 12:18