Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

GUF-100 prijs voor student Job de Grefte

17 juni 2013
Job de Grefte
Job de Grefte

Job de Grefte, die aan onze faculteit de research masteropleiding volgt, heeft één van de GUF-100 prijzen gewonnen. De prijs bestaat uit een beurs voor studie of onderzoek en wordt toegekend aan de meest excellente student van elke faculteit.

Job krijgt de prijs voor zijn voortreffelijke studieresultaten, zijn dubbele studie (filosofie en bedrijfskunde), zijn certificaat van het Honours College, zijn filosofisch talent en zijn gedrevenheid. Job heeft zich ook actief betoond op andere fronten. Zo heeft hij diverse studentassistentschappen gedaan, was hij lid van de Opleidingscommissie van het Honours College, voorzitter van de Promotie-Werkgroep van IFMSA, en actief in diverse commissies van onze Studentenvereniging STUFF. Ook verbleef Job dit studiejaar een semester in St Andrews (Scotland, UK).

De GUF-100 prijzen worden uitgereikt tijdens een academische plechtigheid op 5 juli a.s. in de Aula van het Academiegebouw. De winnaars zullen ieder een prijs van 2500 euro ontvangen uit handen van de voorzitter van het GUF. Vervolgens wordt aan één van de prijswinnaars nog een Student Excellence Award uitgereikt door rector magnificus prof. Elmer Sterken.

Meer informatie over de GUF-100 prijzen


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:22 september 2014 12:18

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Jilin University visits Faculty of Philosophy

  A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

 • 17 april 2018

  De filosoof als verbinder

  April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

 • 05 april 2018

  Dissertatieprijs voor Joost van Driessche

  Joost van Driessche is een van de vijf ontvangers van de Disstertatieprijs 2018, uitgereikt door Stichting Praemium Erasmianum