Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dizionario Combinatorio Italiano online

05 juni 2013

Het Italiaanse woordenboek Dizionario Combinatorio Italiano van Vincenzo Lo Cascio is nu online beschikbaar. We gebruiken woorden nooit los van elkaar, maar in combinatie, en dan niet met zomaar elk woord, maar in specifieke combinaties. Om een taal goed te gebruiken, moeten de juiste combinaties gebruikt worden. Elke taal heeft zijn eigen voorkeuren in woorde combinaties, en niet native sprekers maken fouten op basis van hun eigen taal.

Dit woordenboek reconstrueert een basis van 6500 Italiaanse ingangen, om de gevorderde Italiaanse student te helpen bij het vinden van de juiste woord combinaties, om op een correcte manier te kunnen communiceren in het Italiaans

Toegang Dizionario Combinatorio Italiano

Laatst gewijzigd:16 augustus 2017 15:56
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws