Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Publicaties in de Etalage!

...uitleg door Jan Feringa
24 juni 2013

Zichtbaarheid krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht binnen de universiteit. Onder de werktitel Etalage start de Bibliotheek RUG een pilotproject dat tot doel heeft de resultaten van de RUG voor een breed publiek zichtbaar en samenhangend te presenteren.

Laatst gewijzigd:31 januari 2018 12:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.