Barteld Kooi vicedecaan

06 mei 2013
Prof.dr. Barteld Kooi

Met ingang van 1 mei 2013 is prof.dr. Barteld Kooi benoemd tot vicedecaan van de Faculteit Wijsbegeerte.

Barteld Kooi (1976) is bijzonder hoogleraar logica en argumentatietheorie vanwege het Groninger Universiteitsfonds.

Na een studie filosofie aan de RUG promoveerde hij in de informatica aan de RUG in 2003; sindsdien is hij verbonden aan de Faculteit Wijsbegeerte. Daarnaast werkt hij een dag in de week bij Kunstmatige Intelligentie aan de RUG. Hij is VENI- en VIDI-laureaat.

Kooi volgt Detlev Pätzold op als portefeuillehouder onderzoek in het faculteitsbestuur.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:22 september 2014 12:19