Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Second seminar day on Social Complexity Studies, June 14 in Groningen

21 mei 2013

Friday, June 14, 2013, the second seminar-day of the Groningen Center for Social Complexity Studies (GCSCS) will be held at Groningen University. Invited guest speakers are Nigel Gilbert (University of Surrey, Center for Research in Social Simulation) and Cars Hommes (University of Amsterdam, Center for Nonlinear Dynamics in Economics and Finance, CeNDEF).

You can find the full programme here:  http://www.rug.nl/research/gcscs/agenda/?goback=.gde_4123172_member_240369815

If you want to register for this day, do not hesitate too long, considering the limited time and space.

For registration please contact Astrid Beerta ( a.beerta rug.nl).

Feel encouraged to bring a poster if you have related work to share. There is a long lunch scheduled with ample time for discussion of posters.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 10 december 2020

  Aletta Jacobsleerstoelen: 15 vrouwelijke hoogleraren aangesteld

  Op Internationale Vrouwendag dit voorjaar kondigde rector magnificus Cisca Wijmenga aan dat de RUG vijftien leerstoelen creëert voor vrouwelijke hoogleraren; de Aletta Jacobsleerstoelen. Vijftien hoogleraren zullen binnenkort starten. De RUG is nu...

 • 03 december 2020

  Eredoctoraat RUG voor Feike Sijbesma

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verleent op vrijdag 22 januari 2021 een eredoctoraat aan Feike Sijbesma. De voormalige CEO van DSM ontvangt het eredoctoraat uit handen van Rector Magnificus Cisca Wijmenga tijdens de speciale Nobellaureaten...

 • 01 december 2020

  Integratie van nieuwkomers staat bijna stil

  De lockdown in maart 2020 was voor iedereen in Nederland moeilijk, maar zeker ook voor nieuwkomers: zij hadden 50% minder contacten dan daarvoor. Het gevolg is dat ze zich eenzamer voelen en hun integratie in de samenleving op dit moment bijna...