Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

President’s Journal: Poppema bezoekt Korea, Qatar en Saudi-Arabië

29 mei 2013

Een RUG-delegatie onder leiding van Sibrand Poppema bezocht in het voorjaar van 2013 universiteiten, bedrijven en kennisinstellingen in Korea, Saudi-Arabië en Qatar. Het resulteerde in nieuwe mogelijkheden voor internationale samenwerking. In onderstaande video doet de voorzitter van het College van Bestuur verslag van zijn buitenlandse reizen.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...