Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Presidents’s Journal: Sibrand Poppema en ambassadeur Marsudi te gast op Indonesian Day

02 mei 2013

Sibrand Poppema, voorzitter van het College van Bestuur, was afgelopen zaterdag (27 april) samen met mw. Retno Marsudi, ambassadeur van Indonesië in Nederland, te gast op ‘The Indonesian Day: Heritage of Mankind’. Dit feestelijke en kleurrijke evenement werd georganiseerd door de Indonesische studentenvereniging in Groningen (Persatuan Pelajar Indonesia di Groningen, PPIG).

Op het programma stonden onder meer culturele workshops, dans- en muziekoptredens en een traditionele Indonesische maaltijd. In zijn toespraak bedankte Poppema de studenten voor een ‘prachtige show’ en zei hij enorm trots te zijn op de Indonesische studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:42
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....