Presidents’s Journal: Sibrand Poppema en ambassadeur Marsudi te gast op Indonesian Day

02 mei 2013

Sibrand Poppema, voorzitter van het College van Bestuur, was afgelopen zaterdag (27 april) samen met mw. Retno Marsudi, ambassadeur van Indonesië in Nederland, te gast op ‘The Indonesian Day: Heritage of Mankind’. Dit feestelijke en kleurrijke evenement werd georganiseerd door de Indonesische studentenvereniging in Groningen (Persatuan Pelajar Indonesia di Groningen, PPIG).

Op het programma stonden onder meer culturele workshops, dans- en muziekoptredens en een traditionele Indonesische maaltijd. In zijn toespraak bedankte Poppema de studenten voor een ‘prachtige show’ en zei hij enorm trots te zijn op de Indonesische studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:42
printOok beschikbaar in het: English