Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Presidents’s Journal: Sibrand Poppema en ambassadeur Marsudi te gast op Indonesian Day

02 mei 2013

Sibrand Poppema, voorzitter van het College van Bestuur, was afgelopen zaterdag (27 april) samen met mw. Retno Marsudi, ambassadeur van Indonesië in Nederland, te gast op ‘The Indonesian Day: Heritage of Mankind’. Dit feestelijke en kleurrijke evenement werd georganiseerd door de Indonesische studentenvereniging in Groningen (Persatuan Pelajar Indonesia di Groningen, PPIG).

Op het programma stonden onder meer culturele workshops, dans- en muziekoptredens en een traditionele Indonesische maaltijd. In zijn toespraak bedankte Poppema de studenten voor een ‘prachtige show’ en zei hij enorm trots te zijn op de Indonesische studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:42

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...