Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Warme dranken

15 april 2013

Vanaf deze week worden de eerste koffieautomaten van Douwe Egberts geinstalleerd. Eind mei zijn de oude koffieautomaten van Maas vervangen door de nieuwe Douwe Egberts koffieautomaten. De automaten zijn voorzien van een paslezer zodat middels de RUGPAS en het hieraan gekoppelde account onderscheid gemaakt kan worden tussen medewerkers en studenten. Studenten gaan betalen voor warme dranken en voor medewerkers is het gratis.

Storingen aan de nieuwe automaten kan door iedereen aan het betreffende gebouwbeheer doorgegeven worden. Het gebouwbeheer meldt de storing middels dit formulier.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....