Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Warme dranken

15 april 2013

Vanaf deze week worden de eerste koffieautomaten van Douwe Egberts geinstalleerd. Eind mei zijn de oude koffieautomaten van Maas vervangen door de nieuwe Douwe Egberts koffieautomaten. De automaten zijn voorzien van een paslezer zodat middels de RUGPAS en het hieraan gekoppelde account onderscheid gemaakt kan worden tussen medewerkers en studenten. Studenten gaan betalen voor warme dranken en voor medewerkers is het gratis.

Storingen aan de nieuwe automaten kan door iedereen aan het betreffende gebouwbeheer doorgegeven worden. Het gebouwbeheer meldt de storing middels dit formulier.

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...