Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Voortbestaan van Opleiding GLTC verzekerd ondanks reorganisatie Faculteit der Letteren

15 april 2013

Als gevolg van de reorganisatie bij de Faculteit der Letteren wordt de formatie voor Grieks en Latijn gereduceerd. Dit heeft echter geen gevolgen voor het programma GLTC. Het blijft mogelijk om in Groningen een volwaardige bachelor opleiding GLTC, bestaande uit de onderdelen Grieks, Latijn, Oude Geschiedenis, Archeologie en Filosofie, te volgen. Ook het master-aanbod (maatschappelijke master, educatieve master, research-master) blijft intact.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....