Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Voortbestaan van Opleiding GLTC verzekerd ondanks reorganisatie Faculteit der Letteren

15 april 2013

Als gevolg van de reorganisatie bij de Faculteit der Letteren wordt de formatie voor Grieks en Latijn gereduceerd. Dit heeft echter geen gevolgen voor het programma GLTC. Het blijft mogelijk om in Groningen een volwaardige bachelor opleiding GLTC, bestaande uit de onderdelen Grieks, Latijn, Oude Geschiedenis, Archeologie en Filosofie, te volgen. Ook het master-aanbod (maatschappelijke master, educatieve master, research-master) blijft intact.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...