Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

News

28 juni 2016

Spinoza prize for Bart van Wees

Bart cutting the Spinoza cake
Bart cutting the Spinoza cake

On Friday June 10, 2016 the Spinoza prizes, the highest awards in Dutch science, for 2016 were announced by NWO. We were extremely proud and excited to hear that Bart is one of the winners for this year! The official award ceremony will take place on September 13, in the Nieuwe Kerk in The Hague. More information about the prize itself can be found here, and also in the official announcement of this years' winners.

Naturally, this triggered a storm of media attention for Bart, with lots of interviews and articles appearing in Dutch media. Here is a selection of them:

Laatst gewijzigd:28 juni 2016 10:02

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...