Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Research Talent grant for Ruta Savickaite (research master student RUG) & Jan Kornelis Dijkstra (ICS-RUG)

26 april 2013

Ruta Savickaite (research master student RUG) and Jan Kornelis Dijkstra (ICS-RUG) have received together with René Veenstra (ICS-RuG), Greetje Timmerman (RuG), and Derek Kreager (Penn State University, US) a Research Talent Grant of NWO for their project:
‘Peers and Partners: A Social Network Approach to Adolescents' Peer and Romantic Relationships'.
The goal of this project is to integrate research on romantic relationships with the study of peer relations, using a social network approach.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:36

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...