Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Alumnidag 31 mei 2013

09 april 2013

Beste alumnus,

Na een succesvolle decentrale (d.w.z. niet in Groningen) alumnidag vorig jaar op de faculteit Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek (LR) van de TU Delft, zijn we verheugd jullie te kunnen vertellen dat er dit jaar wederom een decentrale alumnidag zal plaatsvinden! Op vrijdag 31 mei 2013 vindt deze dag plaats bij de Hogere Hotelschool van Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Het Hoger Hotelonderwijs in Leeuwarden behoort tot de internationale top en staat bekend als een moderne, innovatieve en dynamische opleiding. De opleiding Hogere Hotelschool aan Stenden Hogeschool leidt op voor management- en adviesfuncties in bedrijven zoals hotels, restaurants, recreatieparken, congrescentra, en luchtvaartmaatschappijen. Het internationale karakter van de bedrijfstak en de opleiding bieden veel mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland. Je komt afgestudeerden uit Leeuwarden overal ter wereld tegen.

Uniek aan de Hotelmanagement School van Stenden is het leerbedrijf Stenden University Hotel. Het leerbedrijf bestaat uit drie restaurants van verschillend niveau en bijbehorende keukens, congresfaciliteiten voor groepen van vijf tot 300 personen en een hotel met 28 kamers. Een student doorloopt alle niveaus die in de praktijk onderscheiden worden. Van afwassen, koken, bedienen, kamers schoonmaken, gasten inchecken, reserveringen maken en bevestigen tot het daadwerkelijk runnen van een afdeling in een managementfunctie.

De Hotelschool van Stenden opent haar deuren voor ons en laat ons kennis maken met het onderwijsprogramma (Problem-based learning), het internationale karakter en het Real World Learning concept (leerbedrijf). Diverse sprekers zullen vertellen over deze unieke opleiding en er wordt een rondleiding gegeven door het leerbedrijf.

De alumnidag start om 10:00 uur met een ontvangst in de lobby van het hotel en wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel.

De Hogeschool is met het OV goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. De kosten voor deelname bedragen 15 euro voor niet-leden (inclusief lidmaatschap voor een jaar). Deelname voor leden en studenten is gratis.

Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Aanmelden kan via alumni.onderwijskunde rug.nl . Je krijgt dan zo snel mogelijk een bevestiging.

We kijken er naar uit om jullie op 31 mei 2013 te ontmoeten in Leeuwarden!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.

Programma Alumnidag Vereniging Onderwijskunde Groningen 2013


Locatie:
Stenden Hogeschool
Rengerslaan 8
8917 DD Leeuwarden

10.00 – 10.30 uur       Ontvangst voor ALV in de Lobby van het Hotel
10.30 – 11.00 uur       ALV
11.00 – 11.15 uur       Welkomstwoord door drs. Roelof Nijenbanning
11.15 – 12.15 uur       Presentie Hogere Hotelschool
12.30 – 13.30 uur       Lunch in het Restaurant
13.30 – 14.30 uur       Presentatie Problem-based learning en onderzoek
14.30 – 16.00 uur       Real World Learning en rondleiding door het leerbedrijf
16.00 – 17.00 uur       Samenvatting van de dag door voorzitter AVOG en borrel


Bij inschrijving kunt u aangeven of u voornemens bent de ALV bij te wonen. Voor alle deelnemers zal gezorgd worden voor een lunch.

Aanmelding:

U kunt zich aanmelden voor deze dag door een email te sturen naar: alumni.onderwijskunde rug.nl

Geef dan aan of u de hele dag zult bezoeken of alleen de studiemiddag en of u lid bent van de AVOG.

U kunt ook de onderstaande strook invullen en opsturen naar:
RUG AVOG
p/a GION, Vera Mak
Grote Rozenstraat 3
9712 TG Groningen

AANMELDING AVOG ALUMNIDAG OP 31 MEI 2013

U kunt zich aanmelden voor deze dag door een email te sturen naar: alumni.onderwijskunde rug.nl

Geef dan aan of u de hele dag zult bezoeken of alleen de studiemiddag en of u lid bent van de AVOG.

U kunt ook de onderstaande strook invullen en opsturen naar:
RUG AVOG
p/a GION, Vera Mak
Grote Rozenstraat 3
9712 TG Groningen



Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats
Email adres
Wel / geen lid van AVOG

Meldt zich aan voor:
☐ Optie 1 – ALV en studiemiddag
☐ Optie 2 – De studiemiddag

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:15

Meer nieuws

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 18 maart 2024

    VentureLab North helpt onderzoekers op weg naar succesvolle startups

    Het is menig onderzoeker al overkomen. Tijdens het werken vraag je je opeens af: zou dit niet ontzettend nuttig zijn voor de mensen buiten mijn onderzoeksveld? Er zijn allerlei manieren om onderzoeksinzichten te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan...