Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PhD position Roman Archaeology

24 april 2013

The Graduate School for the Humanities offers one position to MA graduates in Archaeology to develop a PhD project on mortuary archaeology in the Roman provinces. The project is connected to the Rosalind Franklin Fellowship of Dr. Lidewijde de Jong. The PhD position will be part of a research program investigating funerary practices and local identity in the eastern provinces of the Roman Empire. Candidates are invited to develop a project focusing on a research question related to the main theme of the project, and should submit a research proposal in English (max. 1500 words). Preference will be given to topics related to the eastern provinces of the Roman world.

The advertisement can be found online at:

http://www.rug.nl/about-us/work-with-us/job-opportunities/english-job-vacancies

Please contact dr. Lidewijde de Jong with inquiries.

Laatst gewijzigd:12 september 2014 16:47

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...