Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PhD position Roman Archaeology

24 april 2013

The Graduate School for the Humanities offers one position to MA graduates in Archaeology to develop a PhD project on mortuary archaeology in the Roman provinces. The project is connected to the Rosalind Franklin Fellowship of Dr. Lidewijde de Jong. The PhD position will be part of a research program investigating funerary practices and local identity in the eastern provinces of the Roman Empire. Candidates are invited to develop a project focusing on a research question related to the main theme of the project, and should submit a research proposal in English (max. 1500 words). Preference will be given to topics related to the eastern provinces of the Roman world.

The advertisement can be found online at:

http://www.rug.nl/about-us/work-with-us/job-opportunities/english-job-vacancies

Please contact dr. Lidewijde de Jong with inquiries.

Laatst gewijzigd:12 september 2014 16:47

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...