Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

PhD position Roman Archaeology

24 april 2013

The Graduate School for the Humanities offers one position to MA graduates in Archaeology to develop a PhD project on mortuary archaeology in the Roman provinces. The project is connected to the Rosalind Franklin Fellowship of Dr. Lidewijde de Jong. The PhD position will be part of a research program investigating funerary practices and local identity in the eastern provinces of the Roman Empire. Candidates are invited to develop a project focusing on a research question related to the main theme of the project, and should submit a research proposal in English (max. 1500 words). Preference will be given to topics related to the eastern provinces of the Roman world.

The advertisement can be found online at:

http://www.rug.nl/about-us/work-with-us/job-opportunities/english-job-vacancies

Please contact dr. Lidewijde de Jong with inquiries.

Laatst gewijzigd:12 september 2014 16:47

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...