Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RefWorks demo op 23 en 26 april

08 maart 2013

RefWorks is een webapplicatie waarmee u op een eenvoudige manier uw literatuurverwijzingen kunt opslaan, beheren en gebruiken. RefWorks het standaardprogramma voor dit doel.
Om GMW-medewerkers en studenten kennis te laten maken met RefWorks organiseert de bibliotheek binnenkort weer enkele bijeenkomsten waarin de basis van het werken met RefWorks wordt gedemonstreerd:

 • RefWorks (Nederlands): dinsdag 23 april, 13.00-15.00 uur, Munting 155
 • RefWorks (Engels): vrijdag 26 april, 9.00-11.00 uur, Munting 155

Het aantal plaatsen per bijeenkomst is beperkt. Graag aanmelden via het aanmeldformulier. Meldt u tijdig aan, de workshops gaan alleen door bij voldoende deelname. Meer informatie over RefWorks vindt u onder http://www.rug.nl/bibliotheek/refworks .

Laatst gewijzigd:09 februari 2018 14:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....