Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Test nu vier Journal Apps

15 maart 2013

Bij de Centrale Medische Bibliotheek (CMB) loopt een testperiode voor 4 zogenaamde Journal Apps.

Veel mensen proberen bij te blijven en gebruiken meer en meer tablets en mobieltjes hiervoor. In de testperiode willen we dat zoveel mogelijk mensen deze apps gaan uitproberen en ervaringen delen.

Er zijn 3 apps die focussen op medische tijdschriften: Docwise, ReadbyQxMD en DocPhin; en één die echt alle subjects en tijdschriften omvat, BrowZine. Deze is derhalve meer relevant voor de gehele Bibliotheek RUG. Voor alle apps geldt dat ze naadloos toegang geven tot onze fulltext tijdschrift collectie.

 • Informatiespecialist Guus van den Brekel maakte een speciale LibGuidespagina 'Find & Read E-journals'
  Hier vindt u meer informatie over de apps, en mogelijkheden uw mening over het gebruik ervan te geven.
 • Ook schreef hij twee blogs over de Apps

Help ons!

Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:19
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...