Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Nieuw project bij Wetenschapswinkel G&V

28 maart 2013
Hoofdpijn
Hoofdpijn

De Wetenschapswinkel Geneeskunde en Volksgezondheid zal binnenkort starten met een nieuw project over hoofdpijn. Wat is de invloed van “anders slapen” bij spanningshoofdpijnpatiënten op de kwaliteit van leven en participatie? Lees meer bij de openstaande projecten van Geneeskunde en Volksgezondheid.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 12:13

Meer nieuws

 • 11 oktober 2019

  Down Under met Top Dutch (update)

  Na twee jaar hard werken stond het Groningse Top Dutch Solar Racing team zondag 13 oktober aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Het team bestaat uit studenten van de Hanzehogeschool, de RUG en het Noorderpoort. Afgelopen...

 • 08 oktober 2019

  Walvissen op de korrel

  Genetica, daar had hij als student een hekel aan. En walvissen waren ook niet direct zijn lievelingsdieren. Toch is Per Palsbøll nu een wereldwijd expert in de genetica van walvissen. De man die genetische tagging introduceerde om individuele walvissen...

 • 03 oktober 2019

  Nieuwe leningvoorwaarden kunnen beschermen tegen overbevissing

  In de financiële sector zijn twee hervormingen mogelijk die de overgang naar een duurzame visserij kunnen versnellen. Het introduceren van duurzaamheidscriteria in de voorwaarden voor leningen en beursnotering zal de druk op het zeeleven verminderen...