Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dermatological Preparations for the Tropics: nu op Facebook!

12 maart 2013
Dermatological Preparations for the Tropics
Dermatological Preparations for the Tropics

Het boek Dermatological Preparations for the Tropics, dat onlangs verschenen is bij de Bèta Wetenschapswinkel, heeft nu een eigen Facebookpagina waarop alle informatie omtrent het boek en het gebruik ervan zal verschijnen. Het boek geeft goedkope en effectieve dermatologische bereidingen voor de behandeling van verschillende huidproblemen, speciaal ontworpen voor lokale productie en gebruik onder tropische condities.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...