Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wijziging openingstijden Uitleenbureau UB

26 februari 2013

Per 4 maart 2013 is het Uitleenbureau in de Universiteitsbibliotheek geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.30 uur.

Deze wijziging in de openingstijden heeft mede te maken met de self-service die onlangs is ingevoerd.

 • Meer over deze nieuwe dienstverlening bij het Uitleenbureau
Laatst gewijzigd:08 mei 2018 11:20
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...