Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wijziging bestelwijze borrelgarnituur

27 februari 2013

Wijziging bestellen borrelgarnituur

Vanaf heden is de besteleenheid van de borrelhapjes gewijzigd. U bestelt nu per schaal in plaats van per persoon. Een schaal is voor 10 personen. Minimale bestelling is 2 schalen. De prijzen op zowel de website als FacilityNet zijn reeds aangepast.

Heeft u nog vragen? Laat het de Servicedesk Facilitair Bedrijf weten. E. facilitairbedrijf@rug.nl T.050-363 8888

Laatst gewijzigd:16 juli 2017 15:33

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...